Lene Orehøj
Stresscoach
Tlf: 28 43 32 29

Lene er international certificeret coach fra ICF (International Coach Federation) og certificeret Stresscoach hos ”Forebyg Stress”, og har færdigheder i at coache individuelt og team. Lene er oprindeligt uddannet pædagog, og har 17 års erfaring med børn og unge fra 0-15 år, og har ni års erfaring med ledelse og har arbejdet med personaleledelse, medarbejderudvikling, forandringsprocesser, strategisk ledelse og kommunikation.

Lene er god til at lytte og være nærværende og er særlig god til at møde mennesker præcis der,
hvor de er. Lene har en evne til hurtigt at kunne spotte den enkeltes udfordring, og give konkrete værktøjer til at hjælpe med at ændre og bryde gamle vaner og støtte mennesker i at opnå balance
i livet.

 

Jannie Larsen
Stresscoach
Tlf: 21 42 47 71

Jannie er certificeret coach fra ICF (International Coach Federation og certificeret stresscoach hos ”Forebyg Stress”. Hun har hjulpet flere ud af stress med et dokumenteret forløb, som virker.

Jannie har været selvstændig og er på 20. år medejer af en større virksomhed i Nordvestjylland, hvor hun fungerer som personalechef med ansvar for HR, administration og IT.

Jannie blev stressmentor, da hun oplevede, at det var svært at finde ordentlig hjælp til de medarbejdere, som fik stress. Derfor satte hun sig for, selv at uddanne sig til stressmentor.
I dag hjælper hun mennesker med at komme ud af stress og virksomheder til at forstå og hjælpe stressede medarbejdere.

Jannie er meget empatisk og spotter hurtigt, hvad der sker mellem mennesker. Hun har en analytisk tilgang til samspillet i grupper. På grund af hendes lange ledererfaring ser hun problemstillinger omkring stress fra begge sider og har derfor succes med at løse udfordringer netop der.